Selma SPA Sunne OBS! Fullbokat

Torsdagen den 28 april åker vi än en gång till Selma Spa i Sunne.

Vi åker från Karlstad - utanför Norrstrandskyrkan - kl 07.00. Väl framme i Sunne serveras vi frukost och sen är det poolen som gäller. Vi kan simma, basta och delta i de aktiviteter som pågår den dagen. Från kl 12.00 serveras lunch och kl 14.00 avgår bussen tillbaka till Karlstad.

Vi har 55 platser till Selma Spa. Erbjudandet gäller i första hand de medlemmar som inte deltog i Selma Spa-resan hösten 2015 och/eller avser nyttja bidrag till Polenresan 2016.

Vi kommer att ha två anmälningslistor - en lista med de som ej deltagit tidigare och en lista med de varit med tidigare. Skulle första listan inte bli fulltecknad, så går vi över på andra listan. Vi går i turordning!

Bindande anmälan till exp 054-21 74 74, senast 19 april

Avgiften 100 kr - betalas in innan resan till:  Pg 83 12 18-3  Ej på bussen.

På Selma Spa Sunne finns ett stort utbud av behandlingar och ni som önskar få del av detta får själva ta kontakt för bokning och betalning.

 

Behandlingar bokar du via Selma Spas hemsida www.selmaspa.se eller på tfn: 0565-166 00.

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.