Resa till Pärnu

Följ med på 2015 års resa till Pärnu.

Föreningen har bokat 20 platser till Pärnu 10 augusti.

Vi reser tillsammans med Kristinehamnsföreningen och Värmlandsdistriktet så vi får egen buss.

Styrelsen har beslutat att använda pengar från blomster-fonden för att subventionera varje medlem med 1000:- mot uppvisande av kvitto på betalningen.

Resans längd är 8 dagar och kostnaden varierar beroende på enkelrumstillägg och förtäring på båten men mellan 5.695 kr och 7.295 kr är priset 2015. I det lägre priset delar du hytt på båten och rum i Pärnu, det högre priset gäller för enkelhytt och eget rum i Pärnu.

Priset efter subventionen blir därför 4.695 kr och 6.295 kr, mat på båten bestämmer du själv, olika alternativ finns.

Platserna är endast 20 stycken, så vill du följa med, anmäl dig till expedition 054—21 74 74 senast 29/5, först till kvarn. (Glöm inte att tala om hur du vill bo, samt boka måltider på båten).

Mer info om resan www.petersbuss.se.

Styrelsen har beslutat att använda rehabpengar för att subventionera varje medlem som deltar i resan med 1000 kr mot uppvisande av kvitto.

Hoppas vi ses på resan!

Agnetha ordförande

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.