Rehabresa till Polen

Reumatikerdistriktet Värmland tänker göra det möjligt för våra medlemmar att anmäla sig till den nio dagar långa resan till Sandra SPA, Pogorzelica, Polen som startar fredag 21 oktober 2016. Detta som ett alternativ till Pärnu.

Priset är 5.795 kr/person för boende i dubbelrum/hytt. 5.795 kr/person enkelrum. (Reservation för prisändring). 

För frågor om resan och detaljerad beskrivning av vad som ingår i priset ring: Reumatikerdistriktet Värmlands kansli 054-181418 eller till Tordis Torseth 0570-16833.

Vi bokar upp en hel buss. Först till kvarn gäller. Anmälan tas emot från januari till 15 februari och efter första mars är den bindande. (Medlem i Karlstad se nedan). Viktigt att anmäla i god tid så vi kan beställa rätt buss.

OBS! Bussen utgår från Karlstad, om vi är 25 eller fler.

Reumatikerdistriktet Värmland
Tordis Torseth/ Lena Wrinell
vice ordförande/kanslist

 

Anmälan till Rehabresa

Styrelsen har beslutat att bidra med 1000 kr/person ur Blomsterfondens pengar till medlem i Reumatikerföreningen Karlstad. Som enskild medlem kan du även söka bidrag ur Gulli Olsson Solbergafond till din rehabresa till Polen.

För att du som medlem i Karlstad ska få del av Blomsterfondens pengar är det viktigt att anmälan görs till Reumatikerföreningen Karlstads expedition 054—21 74 74. Först till kvarn gäller, dock senast 15 februari och efter 1 mars är den bindande.

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.