Ändring av stadgar

Reumatikerföreningen Karlstads styrelse kommer att föreslå ändring av stadgarna för Gulli Olsson Solberga fonden. Kommer att tas upp på föreningens årsmöte den 27/2 2016.

§ 4 Utdelning, där är del av förslaget till ändring: För att kunna få bidrag skall personen som söker varit medlem i Reumatikerföreningen i Karlstad minst två år vid ansökningstidens utgång. Medlemmar som varit medlem i minst två år har möjlighet att ansöka om bidrag varje år. Om det kommer till en situation, där det är många som söker, så kommer de som ej erhållit bidrag tidigare eller inte sökt/blivit beviljade på flera år att ges företräde. Bidraget ges med maximalt belopp 2 000 kr.

Om årsmötet beslutar om ändring av stadgarna kan nya stadgarna komma att gälla för årets ansökningar. Ansökan ska göras före 1 mars 2016.

Här kan du läsa mer om Gulli Olssons Solberga fond, samt finna ansökningsblankett.

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.