Nyheter

Karlstad har ny hemsida!

Från och med nu hittar du aktuell information om föreningens aktiviteter på den nya sidan istället. Du hittar den här

Läs mer

Efterlysning: webbredaktör!

Så gott som hela vår verksamhet drivs av eldsjälar som jobbar ideellt. För tillfället har vi inte nån webbredaktör och därför uppdateras inte hemsidan. All information finns dock på facebook. Är du intresserad av att ta dig an vår hemsida så kontakta vår expedition 054-217474 eller reuma.kd@gmail.com

Läs mer

Sommarfest!

Välkommen på sommarfest! Fredag den 15/6 kl 14 på Träfotere, Hynboholm. Vi bjuder på mat och Carlzons står för underhållningen! 75:-/pers (100:- för dig som inte är medlem). Anmälan senast 7/6 till exp på tfn 054-21 74 74.

Läs mer
Sommar

Paraffinbad

Föreningen erbjuder Paraffinbad till en kostnad av 20:-/tillfälle. Vårterminen är slut men vi drar igång igen efter sommaren.

Läs mer
mars 2017

Sommarresa

Kom ihåg att anmäla dig till vår sommarresa till Karlskoga-Nora-Lindesberg tisdag den 5/6!

Läs mer

Studiebesök Orrholmsgaraget

Måndag den 16 april gjorde vi ett studiebesök i Orrholmsgaraget, som med sina 20 625 kvadratmeter är Karlstads största offentliga rum. 

Läs mer
Orrholmsgaraget

Rehab-badet

Vi har platser kvar i flera av baden och det går bra att ansluta när man vill under termninen!

Läs mer

Chaplinträff

Torsdag 1/2 hade vi årets första Chaplinträff på Kvarterskrogen Chaplin på Herrhagen, där vi träffades och åt gott. Vi har ännu inte bestämt datum för nästa träff men håll utkik på Facebook och hemsida så du inte missar den!

Läs mer

Actic

Nu har vi fina medlemsförmåner på både Actic City och Actic Sundsta!

Läs mer

Medlemsförmån #1

Som medlem i Reumatikerföreningen Karlstad får du 20% rabatt på köp av valfri massage till ordinarie pris hos MarathonEmma.

Läs mer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.